×

ΣΤΕ 2123/2023 (ΤΜΗΜΑ Γ)

Κ.Λ. (m)

Αριθμός 2123/2023

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ Γ΄

Συνεδρίασε δημόσια στο ακροατήριό του στις 23 Ιουνίου 2022, με την εξής σύνθεση: Ευαγγελία Νίκα, Aντιπρόεδρος, Πρόεδρος του Γ΄ Τμήματος, Βασίλειος Ανδρουλάκης, Αικατερίνη Ρωξάνα, Σύμβουλοι, Δημήτριος Βανδώρος, Τρισεύγενη Βαρουφάκη, Πάρεδροι. Γραμματέας ο Νικόλαος Βασιλόπουλος.

Για να δικάσει την από 2 Φεβρουαρίου 2021 αίτηση:

του ...... ...... του ......... κατοίκου ....... ....... ....... ........ .... ο οποίος παρέστη αυτοπροσώπως ως δικηγόρος (Α.Μ. .... Δ.Σ. .........

κατά της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων (Ρ.Α.Λ.), που εδρεύει στον Πειραιά (Γρ. Λαμπράκη 150), η οποία παρέστη με τον δικηγόρο Ιωάννη Σπυριδαντωνάκη (Α.Μ. 2971 Δ.Σ. Πειραιά), που τον διόρισε με πληρεξούσιο.

Με την αίτηση αυτή ο αιτών επιδιώκει να ακυρωθεί το υπ’ ............. πρακτικό της .../18-12-2017 συνεδρίασης της Επιτροπής του άρθρου 43 του Κώδικα Δικηγόρων (ν. 4194/2013) και κάθε άλλη σχετική πράξη ή παράλειψη της Διοικήσεως.

Η εκδίκαση άρχισε με την ανάγνωση της εκθέσεως του εισηγητή, Συμβούλου Βασιλείου Ανδρουλάκη.

Κατόπιν το δικαστήριο άκουσε τον αιτούντα ως δικηγόρο, ο οποίος ανέπτυξε και προφορικά τους προβαλλόμενους λόγους ακυρώσεως και ζήτησε να γίνει δεκτή η αίτηση και τον πληρεξούσιο της καθής Αρχής, ο οποίος ζήτησε την απόρριψή της.

Μετά τη δημόσια συνεδρίαση το δικαστήριο συνήλθε σε διάσκεψη σε αίθουσα του δικαστηρίου κ α ι

Για να δείτε ολόκληρο το κείμενο της απόφασης χρειάζεται να έχετε κάνει εγγραφή/σύνδεση και να έχετε ενεργή συνδρομή